CMS

Een Content Management System (CMS) is een softwaretoepassing waarmee gebruikers digitale inhoud kunnen creëren, bewerken, organiseren en publiceren op websites zonder technische kennis van codering.

Met een CMS kun je gemakkelijk webpagina's, blogposts, afbeeldingen, video's en andere digitale inhoud beheren en publiceren.

Het stelt gebruikers in staat om inhoud toe te voegen, te bewerken en te verwijderen, evenals het beheren van de structuur, het ontwerp en de functionaliteit van een website.

Populaire CMS-platforms zijn onder andere WordPress, Drupal en Joomla.

Bij elke website die u door Maartens automatisering laat bouwen, kunt u indien gewenst er een CMS pakket bij krijgen. Dit systeem stelt u in staat om de website zelf te onderhouden. Kunt u in een tekstverwerken werken, dan kunt u ook uw website zelf bijhouden.

Natuurlijk is dat niet verplicht, u kunt ook mij het onderhoud laten doen.

Heeft u al een website, of wilt u de website door iemand anders laten ontwerpen? Dan kunt u deze site ook door mij laten omzetten (indien mogelijk) zodat deze geschikt is voor een CMS pakket. Zo kunt u zelf de site weer bijhouden, of laten bijhouden. Voor het omzetten van uw website gelden wel een paar technische eisen, maar dat bekijken we wel op het moment van aanvraag.

Mocht de site niet geschikt zijn om deze om te bouwen, laat ik u dat weten. Voor deze voor-inspectie hoeft u niets te betalen. Als u het CMS systeem van Maartens automatisering gaat gebruiken raad ik u aan om ook de hosting bij mij af te nemen (niet verplicht). Dan weet ik namelijk dat alles correct werkt, omdat ik ook de controle heb over de servers (hardware/software om uw site te presenteren). En mocht er iets aan de hand zijn, kan ik heel snel ingrijpen.Een Content Management System (CMS) is een softwaretoepassing waarmee gebruikers digitale inhoud kunnen creëren, bewerken, organiseren en publiceren op websites zonder technische kennis van codering.

CMS - content management system

Nog meer over Webdesign

Cms
Seo
Gratis promotie
Mini cursus html
Css
Bootstrap

Meer gegevens op de contactpagina
Volg mij op Facebook
Actief sinds 2012 (12 jaren) voor zowel particulieren als bedrijven.