AI-programma's

Er zijn talloze gratis AI-programma's en apps beschikbaar die je kunt downloaden, zowel voor professioneel als persoonlijk gebruik. Hieronder vind je een aantal van de meest populaire gratis AI-programma's en apps:

1. TensorFlow: een krachtig AI-framework ontwikkeld door Google. Je kunt het downloaden via de TensorFlow-website.

2. Keras: een eenvoudige, maar toch krachtige open source AI-framework. Je kunt het downloaden van de Keras-website.

3. Scikit-learn: een eenvoudige en efficiënte hulpmiddelkit voor machine learning, die geschikt is voor beginners. Je kunt het downloaden van de scikit-learn-website.

4. Google Cloud AI-platform: biedt een breed scala aan AI- en machine learning-tools. Je kunt het downloaden van de Google Cloud AI-platform-website.

5. Apache MXNet: een AI-framework dat prestaties en schaalbaarheid biedt. Je kunt het downloaden van de Apache MXNet-website.

6. Microsoft Cognitive Toolkit: een AI-framework ontwikkeld door Microsoft dat ondersteuning biedt voor meerdere programmeertalen. Je kunt het downloaden van de Microsoft Cognitive Toolkit-website.

7. IBM Watson Studio: een AI-platform voor ontwikkeling en implementatie van modellen. Je kunt het downloaden van de IBM Watson Studio-website.

Er zijn ook talloze gratis AI-apps beschikbaar voor mobiele apparaten. Hier zijn een paar van de meest populaire:

1. Amazon Alexa: een spraakgestuurde AI-app waarmee je iemand kan vragen stellen en kunt commanderen om dingen te doen.

2. Google Assistant: een AI-assistent voor Android-gebruikers waarmee je o.a. vragen kunt beantwoorden en taken kunt uitvoeren.

3. Siri: de spraakgestuurde AI-assistent voor de iPhone, iPad en Apple Watch die je kan helpen bij het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van taken en nog veel meer.

4. Microsoft Cortana: een spraakgestuurde AI-assistent voor Windows-gebruikers die je helpt bij het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van taken en het vinden van informatie.

Alle bovenstaande AI-programma's en apps zijn gratis beschikbaar om te downloaden en te gebruiken, dus probeer ze gerust eens uit!


Artifical intelligence

Nog meer over Computervrienden

Geschiedenis van de personal computer
Windows 10 pc sneller maken
Ai
Bios
Bits en bytes
Virussen
Open source software
Wat is phishing
Ms windows versies
Voice cloning

Meer gegevens op de contactpagina
Volg mij op Facebook
Actief sinds 2012 (12 jaren) voor zowel particulieren als bedrijven.