Moe van al het zoeken?Moe van het zoeken.

Bent u op zoek naar een goede webhoster voor de laagste prijs. Wilt u voor de laagste prijs ook nog de best mogelijke service? Of bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het bouwen, restylen of onderhouden van uw website? Of bent u een webdesigner die op zoek is naar een coder? Stop dan met zoeken, hier ben ik! Hoewel er op deze website enorm veel informatie staat, kan het best zijn dat u al dat lezen inmiddels beu bent en direct to-the-point wil komen. Bezoek dan gewoon het contact formulier, of kijk onderaan deze pagina hoe u snel in contact kunt komen. Stel uw vraag, doe een voorstel of wat dan ook en u krijgt snel een antwoord zonder te hoeven zoeken.

website laten bouwenWebsite laten bouwen

Het creëren van een nieuwe website is veel meer dan het tikken van code en het samenvoegen van beeldelementen. Ik creëer impact, impact voor uw bedrijf. Samen brengen we complexiteit terug tot eenvoud, pixel voor pixel en woord voor woord. Op deze manier breng ik organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar.

Pas als uw nieuwe website helemaal aansluit op uw identiteit, bekruipt de gebruiker het gevoel dat alles klopt. En dat gevoel, maakt een organisatie of merk top-of-mind! Wat uw doel ook is: samen bedenken, ontwerpen, bouwen en realiseren we precies die trigger die uw eindgebruiker over de drempel trekt. Uiteindelijk draait het allemaal om de (potentiële) klant. De door mij gebouwde websites zijn volledig ingericht op deze verkenningstocht van de gebruiker, zodat geen vraag (behalve de offerte-aanvraag) meer overeind blijft. Ik geloof namelijk dat een website ontwerpen die past bij u, de kracht heeft om de eindgebruiker volledig in te pakken.

webdesign

Webdesign

Uw website is een filiaal dat 24/7 te bereiken is voor uw klanten en andere belangrijke contacten. Maak goed gebruik van dit enorm belangrijke medium.

Lees meer...

developing

Developing

Om te kunnen communiceren met de bezoekers van uw website heeft u interactieve onderdelen nodig. Wij kunnen u daarbij helpen.

Lees meer...

onderhoud

Onderhoud

Uw website op een professionele manier laten onderhouden, maar u wilt hiervoor geen personeel aannemen? Laat het ons doen, al vanaf een tientje per maand.

Lees meer...

webhosting

Webhosting

Een website moet publiek toegankelijk zijn. Dit doe je met behulp van webhosting. Uw site altijd optimaal bereikbaar.

Lees meer...

Website hosting & support

Actieve, professionele website hosting en support. Ik ga voor een aanpak waarin uw website de ruimte heeft om te groeien, de hosting van dat platform, dat doe ik. Om die groei te realiseren heb ik de beste hard en software voor u klaarstaan.

Altijd de best mogelijke support voor website hosting

Ik ben al heel lang verliefd op het web met al zijn facetten. Hierdoor heb ik een bovengemiddeld kennisniveau en kan ik je vaak direct helpen.

Website hosting en support vindt natuurlijk grotendeels achter de schermen plaats. Een transparante samenwerking met u als klant is voor ons een must.

Uw vragen, wensen,  e-mails staan bovenaan op mijn to-do list. Daarnaast houd ik mij bezig met updates, veranderingen doorvoeren, nieuwe features bouwen, monitoren, A/B testen, optimalisatie en noem alles maar op. Het liefste ben ik gewoon proactief bezig.

Met mij als uw hosting support partner kunt u zich dus lekker bezig houden met ‘business development’ en draag ik zorg voor de prestaties en betrouwbaarheid van uw website hosting en support. Ik houd namelijk alles in de gaten. Gedreven en gepassioneerd werk ik verder aan verrassend betrouwbare inzichten en trends, innovatieve oplossingen en de gebruikerservaring van uw klanten.

Sinds 2005 actief.

maartens automatisering is al sinds 2005 actief op het gebied van webdesign, ontwikkeling, onderhoud en webhosting. Dit is vandaag de dag heel wat, er zijn nog maar weinig bedrijven die het zo lang volhouden. Waarom ik dan wel vraagt u zich misschien af? Dat is niet zo heel moeilijk, ik wil geen duur kantoorpand, personeelsleden of grote marketing campagnes. Dat zijn allemaal kosten, die u als klant uiteindelijk moet ophoesten. Ik wil betaalbaar zijn, en blijven. Daarom investeren ik enkel in datgene waar u als klant profijt van heeft. Een nadeeltje is wel, dat ik slecht telefonisch bereikbaar kan zijn. Dat komt omdat ik dus geen secretaresse of telefoniste in dienst heb. Hier heeft u ook eigenlijk niet veel aan, omdat deze mensen u toch niet verder kunnen helpen. Ik ben uiteraard altijd bereikbaar via de E-mail, en tegenwoordig ook via Whatsapp, Facebook, Linkedin. Zelfs via SMS moet nog steeds lukken. En wilt u toch een gesprek, dan bel ik u heel graag terug!

Altijd persoonlijk

Ik ken haast elke klant persoonlijk. Omdat ik graag voldoening haal uit mijn werk kan het niet anders dan precies proberen te achterhalen wat de klant wil. Bij grote bedrijven bent u vaak enkel een nummertje. Er zijn er zelfs bij (ik noem geen namen), die u vrolijk doorverwijzen naar een concurent als u iets speciaals wenst. Dit komt omdat deze bedrijven hun telefoon, helpdesk etc.. wel bemannen met het liefst zo goedkoop mogelijk personeel. En dat personeel krijgt eind van de maand netjes salaris, of ze nu een klantje meer of minder hebben. Daarnaast hebben ze ook nog vaak een 9 tot 5 mentaliteit. Ligt uw website eruit om 19.00? Och wat jammer, morgen bent u de eerste.

Kosten

Nooit verassingen

Vaak als u een helpdesk belt krijgt u al schrik om hulp aan te nemen. Kost wat u vraagt geld? Of misschien wel heel veel geld? Bij mij heeft u die schrik niet. In de meeste gevallen help ik u gewoon gratis omdat het onderdeel is van de service. Heeft u specifieke wensen dan krijgt u altijd een prijsopgaaf vooraf. Dit is vaak de scherpste prijs die u kunt vinden. Dat komt omdat ik gewoon graag betaalbaar wil zijn, en blijven. Bent u het er niet mee eens, dan staat u vrij om te onderhandelen, of om het aanbod af te wijzen. Even goede vrienden, de volgende keer beter. Het gaat er mij om dat u tevreden bent, en met een beetje geluk voert u gratis een mini-reclame campagne voor mij (mond-op-mond reclame).