Cursus HTML

Cursus HTML

HTML is de basis taal om een website te kunnen maken.
Hoewel er tegenwoordig vaak gebruik word gemaakt van programma's die de code voor u generen is het erg makkelijk om ook te weten hoe deze relatief simpele taal in elkaar steekt. Zeker als u zelf websites wil gaan maken of onderhouden. Het maakt u minder afhankelijk van wat kant-en-klare software u te bieden heeft.

Wilt u ooit webdesigner worden, of misschien wel een developer dan is deze cursus een must. HTML vormt namelijk de basis voor alle kennis die u nodig heeft om uzelf te ontwikkelen. Omdat het leren van HTML niet moeilijk is, kan deze ook uitstekend worden gebruikt voor uw hobby of gewoon om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

Eenmaal ingeschreven voor deze cursus ontvangt u periodiek een nieuwe les in uw account. U mag uiteraard ook vragen stellen aan mij over de leerstof waarbij ik u graag zal helpen. Ook kunt u gebruik maken van de toetsen die ook periodiek in uw account verschijnen (telkens na een aantal lessen).  De complete cursus kost 300 euro (exclusief BTW), of 6 x 50 euro. Het materiaal blijft levenslang beschikbaar, en wordt ook telkens uitgebreid met nieuwe lessen. En als u alle lessen heeft doorlopen dan krijgt u zo nu en dan leuke tips en adviezen te zien.

Aan het einde van de cursus ontvangt u een bewijs van deelname. U kunt ook een bewijs van deelname onder toezicht aanvragen. Dit houd in dat ik bij u kom om een examen af te leggen (onder toezicht dus). Zodat er zekerheid is dat alles eerlijk verloopt. De punten die u scoort komt op het bewijs te staan. De kosten voor examen onder toezicht (inclusief bewijs) is 125 euro exclusief BTW, inclusief maar eventuele reiskosten.

Voor deze cursus is geen vooropleiding nodig, uiteraard dient u wel te beschikken over voldoende kennis van de nederlandse taal,  en basis kennis van de computer.