CMS systeem

Cms (content management system)

Bij elke website die u door maartens automatisering laat bouwen, krijgt u er een CMS pakket bij. Of u moet zelf aangeven dat u het niet wilt. Dit systeem stelt u in staat om de website zelf te onderhouden. Kunt u in een tekstverwerken werken, dan kunt u ook uw website zelf bijhouden. Natuurlijk is dat niet verplicht, u kunt ook mij het onderhoud laten doen. Maar u krijgt het er gewoon bij.

Heeft u al een website, of wilt u de website door iemand anders laten ontwerpen? Dan kunt u deze site ook door mij laten omzetten tot deze geschikt is voor het CMS pakket. Zo kunt u zelf de site weer bijhouden, of laten bijhouden. Voor het omzetten van uw website gelden wel een paar technische eisen, maar dat bekijken we wel op het moment van aanvraag. Mocht de site niet geschikt zijn om deze om te bouwen, laat ik u dat weten. Voor deze voor-inspectie hoeft u niets te betalen.

Als u het CMS systeem van maartens automatisering gaat gebruiken raad ik u aan om ook de hosting bij mij af te nemen (niet verplicht). Nu weet ik namelijk dat alles correct werkt, omdat ik ook de controle heb over de servers (hardware/software om uw site te presenteren). En mocht er iets aan de hand zijn, kan ik heel snel ingrijpen. Bij mij krijgt u al de beste en goedkoopste webhosting van Nederland.

Webdesigner welkom

Bent u webdesigner?

Ik werk graag samen met webdesigners. Zelf doe ik veel liever het programmeerwerk dan het ontwerp zelf. Ik kan u van dienst zijn voor o.a.

  • Programmeer werkzaamheden, ook kleine opdrachten (formulieren e.d.)
  • Opsporen van problemen in de code.
  • Webhosting (indien u die wilt uitbesteden)
  • Als backup fungeren, handig bij een eenmanszaak.
  • Overige vorm(en) van samenwerking.